Työtoverini mukaan näitä voisi syödä lopun elämäänsä. Pelkästään.

NAPUPÖTKÖT

5 dl vettä
1 tl suolaa
1 tl kasvisliemijauhetta
½ tl sokeria
1 pss kuivahiivaa
1 dl kaurahiutaleita
1 dl grahamjauhoja
riittävästi vehnäjauhoja
loraus öljyä tai juoksevaa margariinia

Täyte:
kinkkusuikaleita
salamisuikaleita tai kebaplastuja
juustoraastetta (mozzarellaa, emmentalia)
pizzamaustetta tai oreganoa

Tee taikina, kohota. Jaa neljään, kauli ohueksi levyksi. Täytettä levyn toiselle puoliskalle, kääri rullalle, sauman kohta alapuolelle. Kohota. Voitele kylmällä vedellä ja ripottele pinnalle seesamin- tai unikonsiemeniä. Paista 225°C, n. 15 min. Voi tarjota pötkönä tai leikata viipaleiksi.