Tänään piti kirjoittamani blogiin minua ärsyttävistä asioista. Nooh, tulin töistä kotiin ja kurkkasin parvekkeelle. Ja mitä kummaa huomasinkaan, kukkalaatikossa oli omena. Lähempi tarkastelu osoitti, että omenasta oli vähän maisteltu ja vieressä oli puoliksi multaan piilotettu käpy. Orava on ilmeisesti valinnut kukkalaatikkomme lounasravintolakseen :). Ohessa iltahämärissä salaman kanssa näpsäisty kuva:

201073.jpg

Nauramaanhan tuo näky minut sai ja unohdin kaikki ärsyttävät asiat. Josta sitten tulikin mieleeni viime perjantai ja Cleaning Womenin mainio keikka Bar68:ssa. Ohessa kuvamateriaalia:

201083.jpg

201081.jpg

Käsityörintamalta... Käsityön opettamisen ohella olen ehtinyt itsekin jotain tekemään. Nypläys on edennyt hieman (hitaasti hyvää tulee). Puikoilla on ollut Vaaka-tilkkuja ja kietaisuneuleen alku Floricasta. Lauantaina töissä kokeilin pitkästä aikaa värttinällä kehräämistä ja opetin villan karstaamista muutamalle pikkutytölle. Ai niin, pääsin myös opettelemaan keskiaikaisia tansseja. Töissä voi siis olla hauskaa!