Ihan alkuun valmistunut hamsterityö, pipo taas. Tällä kertaa virkattu. Malli omasta päästä (hehheh), lanka Ainoa ja ketjuvirkkauksissa Colinette Point5, virkkuukoukku nro 6. Kuviot siis ketjuvirkattu valmiin pipon päälle. Lankaa kului yhteensä 100g.

414150.jpg

Olen autuaasti unohtanut käyttäjätunnukseni ja salasanani hamsteriblogiin, joten en nyt saa tätä tuotosta sinne :(

Vihdoin ja viimein värjäsin turkoosit Kotiväet, jotka ovat marinoituneet kesästä asti. Eivät sitten halunneetkaan virkatuksi pontsoksi tai edes olla kokonaan vaalean turkooseja. Eli kaksi kerää Kotiväkeä (100% puuvilla), värinä Dylonin pesukoneväri, joku vihreä (en muista värin nimeä). Langat ensin vyyhdille, tiukkaan solmittuja lankoja sopiviin kohtiin, jotta saadaan turkoosia täplää lankaan...

414144.jpg

... langat, väri ja suola pesukoneeseen ja voila...

414145.jpg

... vyyhdit kuivumaan. Jossain mielenhäiriössä käytin villalankaa solmimiseen, sitä oli kai käden ulottuvilla. Ei ihan toiminut, solmuja oli auennut jne. Vyyhdit oli jokseenkin solmussa ja sekaisin pesukoneen jäljiltä ja mukana pyörineistä kangaspaloista oli rispaantunut extra-lankoja vielä antamaan oman lisänsä. Kiikutin vyyhdit töihin ja kerin kerintälaitteen kanssa oikein kauniiksi keriksi. Hennookohan noista mitään tehdäkään, kun ovat niin söpösiä :)

414146.jpg

414147.jpg


Töissä tuli myös huovutettua pari pannulappua, lehti ja valkosipuli. Lehti näytti kuvassa ihan kummalle, joten tässä kuva vain sipulista:

414151.jpg