Koska rock'n'roll on täällä niin harvinaista (vaikka en Pihtiputaalta olekaan) niin piipahdin kattomassa onko Lontoon skideillä tylsää. Minulla ei ollut tylsää ja tekemistäkin (lue: shoppailua) piisasi. Lankaa tai muutakaan käsityötarviketta en ostanut, kirjoja kylläkin. Ja aika paljon muutakin, mutta keskitytäänpä nyt niihin kirjoihin.

508607.jpg

Vähän erilainen neulekirja Ullan k-18:n hengessä. Tähän liittyy atk-sivutkin. En tiedä toteutanko kirjasta mitään, mutta oli semmonen pakko-saada-kirja.

508608.jpg

400 neulemallia. Siis 400. Vau. Tätä tullaan vielä selaamaan ahkerasti ja neulomaan myös. Ohjeet sanallisesti ja ruutumallina (jotka ovat todella pieniä, jos nyt on pakko jostain valittaa).

508611.jpg

Sarjassamme pakko-saada-kirja. Ohjeita neulahuovutettuihin koiriin, mukana lyhyt luonnehdinta roduista. Koirat ovat ihan esikuvansa näköisiä ja voidaan toki huovuttaa villan ohella oman lemmikin karvasta. Hyvän mielen kirja ihan selailtunakin :)

508652.jpg

Kirja vaatesuunnittelusta. Olisi ollut mainio apu töissä kuluneena talvena. Toivottavasti on käyttöä tulevaisuudessa. Paljon kuvia ja ohjeet ovat sovellettavissa muuhunkin suunnitteluun.

Pari neulelehteäkin ostin. Toinen meni töihin tuliaisiksi ja toinen alla:

508613.jpg

Ihan ok, mutta en mitenkään ihan älyttömästi innostunut. Oikeastaan nämä suomalaiset sisarensa ovat ihan hyviä lehtiä. Sen toisen lehden kylkiäisenä tullut neuleen kuljetuspussukka on kiva.

Victoria and Albert Museum oli huippu, pyörähdin siellä kahtena päivänä. Laitan kuvia sieltä (ynnä dinojen luista) joskus kun jaksan/viitsin. Tämä oli niin liikuttava tarina, joka jäi mieleen pyörimään pitkäksi aikaa. Käsityöt voivat todellakin olla terapiaa, pakotie, vahva itsensä ilmaisun muoto ja ties mitä muuta, jonka vain tekijä itse tietää.

ps. Glenn Gregory oli ihq <3