Vappua edeltävät päivät olivat lomaa, jotka hyödynsin tv:n ja tallentavan digiboxin lempeässä seurassa sekä käsitöitä tehden. Puhalsin pölyt vanhasta uskollisesta Husqvarnasta ja surautin kasaan nämä:

559627.jpg

Noh, itseasiassa ne on jo kasattu aiemmin, tuli vain jotain ongelmia noiden kahvojen kanssa ja päätyivät jäähylle. Kangas on Marimekon Fokusta, jota ostin olkkarin verhoon ja jota jäi suikale tähteelle. Kuvaa ei ole muokattu, tein kaksi laukkua, toisen itelle ja toisen veljeni kihlatulle. Vuorina on itse värjättyä vihreää puuvillaa.

Toisen ompeluksen idea taisi alunperin tulla Tikrun blogista. Muistaakseni hän esitteli tuunattuja trikoopaitoja. Kahdesta nysästä ja vähän kulahtaneesta paidasta...

559631.jpg

... tuli yksi tuunattu paita:

559632.jpg

Ei pöllömpi vaikka itse sanonkin. (Tähän väliin pieni inside-juttu... ei kassimpi pöllö... heheheheh. Ehkä jopa yhtä lukijaa naurattaa.) Tuo kirjava paita on alunperinkin tuunaustehtaasta peräisin, eli valkoinen paita on aurinkovärjätty violetiksi.

Tein jotain muutakin viikonloppuna, käsitöitä siis. Mutta niistä toinen on vieläkin vähän vaiheessa (=ufo) ja toinen ansaitsee ihan oman tarinan. Vihjeenä kerrottakoon, että ko. vaatekappale on esiintynyt tässä blogissa muistaakseni syyskuusta alkaen.