Nakkisormi neuloo taas... Tuli pakottava tarve saada neuloa pienen pienet sukat. Sopivat puikot olivat kiinni yhdessä puolivalmisteessa, joten ensin sen kimppuun. Olen valittanut tästä jo ircissä #neulonnalla, mutta valitanpa lisää. Austermannin Step -lanka, hinta n. 12 euroa kerältä, yksi sukka neulottuna ja lanka on ollut poikki VIISI (5) kertaa. Ei hyvä. Todisteena kuva:

1162023.jpg

Olisin palauttanut langan kauppaan takaisin, jos vain kuitti olisi tallessa ja olisin neulonut tuon likempänä ostoajankohtaa. Lanka on ostettu joskus alkusyksystä ihan vaan sen takia, että pääsen testailemaan tuota aloe vera-jojoba -erikoisuutta ja kun sattui nätti värikin. Nuo Stepin väriyhdistelmäthän ovat... noh, jännittäviä. Mielenkiinnolla odotan, mitä loppukerä tuo tullessaan...

Mutta sitten ne joulunpyhinä piperretyt pikkusukat:

1162025.jpg

Lanka Novitan Neliraita Wool, puikot kokoa 3, malli vanha kunnon Olga, silmukoita varressa 10/puikko ja terässä 8/puikko. Tiimalasikantapää ja kärjessä sädekavennus. Sukkien tuleva käyttäjä majailee vielä mahassa, kuten kuvasta näkyy:

1162026.jpg

Jospa hän sieltä lähiaikoina muuttaisi pois, kun on jo perintösänkykin odottamassa ja vaatteet hyllyyn viikattuina. Toisaalta, tyhjässä pinnasängyssä on älyttömän hyvä säilyttää puhdasta pyykkiä matkalla kaappiin ynnä muuta mikä pitää käsistä johonkin laskea.