Valmistuneita neuleita, jihuu!

Syksyllä aloitettu slipoveri valmistui helmikuussa, jihuu! Suunnitelmissa oli tehdä slipoveri, joka peittää vauvamahan ja on fiksu vaate töihin (eli voin käyttää lyhyenläntiä paitoja sen alla) ja vauvan synnyttyä suojaa rintoja kylmältä. Suunnitelmissa oli myös tehdä slipoverista ohje ja tarjota Ullaan, nimikin oli mietittynä, nimittäin Odotus. Ohjeen voin toki tehdä vieläkin, vaikka tänne blogiin. Mutta asiaan eli kuvaa kehiin:

1368033.jpg

Ja faktaa: lanka Novitan 7 veljestä mustana ja jättiraitana, viime syksyn väri, puikot nro 4 ja malli oma. Lisää faktaa mahdollisen tulevan ohjeen myötä. Tykkään paljon ja vaikka ei ihan alunperin suunniteltuun käyttöön ehtinytkään (paitsi siihen lämmitykseen), niin taatusti tulee pidettyä. Vielä toinen kuva (tissit!), kun onnistui tuo pääntiekin niin nätisti:

1368037.jpg

Toinen valmistunut neule on pitsihihapaita, jihuu! Aloitettu myös viime syksynä ja viettänyt aikaa pakollisella jäähyllä. Paidasta tuli sopiva, kaunis ym. positiivisia asioita. Kuvaa ei vielä ole, koska paita pitäisi kastella ja hihat pingottaa tai muuten oikoa. Lisää tästä siis tulevaisuudessa.

Tällä hetkellä puikoilla on jämälanka-pikaprojektina pipo ja ei-niin-pikaprojektina villatakki vironvillasta. Tässä pieni ennakkokurkistus villatakkiin:
 
1368035.jpg

Vielä on takki hyvinkin alkutaipaleella... Aloitin neulomaan pääntieltä, tulossa raglanhihat ja pitsineuletta ynnä sileää ja helmineuletta. Seuraamme tilanteen edistymistä.

Kävin viime viikolla nauttimassa daideesta ja kuldduurista. Ismo Alanko Teholla konsertoi Paviljongilla ja siellähän olin tikkana paikalla. Ohessa kiellettyä kuvamateriaalia, katsominen omalla vastuulla (jep, herra ovimies kävi kohteliaasti kieltämässä kuvaamisen, ja kyllä, kuvassa on Ismo Alanko):

1368032.jpg

Vaikka kovasti uhoankin, että tämä on käsityöblogi eikä mikään vauvablogi, niin siltikin:

1368031.jpg

Mutta noihan on minun neulomat pipo ja takki!