Tällä kertaa on neulottu sukkia, lahjoiksi menevät ja menivät. Eivät ole joululahjoja nämä, jouluaattoonhan on 3 kuukautta aikaa, kuka sitä nyt jo joululahjoja neuloisi (tietysti joku järkevä eli en ainakaan minä, joka oivallan vasta itsenäisyyspäivän tienoilla, että pitäisi aloittaa joululahjaneuleet).

1934331.jpg

Vihreät sukat ovat Pipsalle 3-vee lahjaksi. Lanka Onlinen Supersockea Koon pitäisi olla n. 23-24. Silmukoita 45, varsi 3 o 2 n -joustinta, tiimalasikantapää, kärjessä sädekavennus. Puikot nro. 3.


1934330.jpg

Puna-mustat ja harmaankirjavat ovat Heidin ja Hannun 30-vee sukat. Molemmat sukat kokoa 40, ainakin sen kokoiset tilattiin. Lanka Novitan 7 veljestä (punainen ja musta) ja 7 veljestä Polkka (harmaankirjava). Silmukoita 50, varsi 3 o 2 n -joustinta, tiimalasikantapää ja kärjessä sädekavennus. Puikkojen kokoa en tiedä, veikkaan 3,5.

1934332.jpg

Liityin sitten minäkin Juju-kerhoon. Neulekirjoja piti toki ottaa, kun  kaksi liittymiskirjaa sai edukkaasti eli Hurmaavat huivit ja Suloiset sukat. Ihan kivoja... Oikeasti kivoja ovat nuo helmet sun muut korusälät, mitkä tulivat liittymislahjana. Huutavat silmukkamerkeiksi pääsyä mokomat.

Viikko jäljellä vanhempainvapaata. Mihin se aika hurahti?