Jotain valmista! Ihanainen liivi/pitsitoppi violetista Mambosta. Ohje on Modasta 3/2008. Lehden pitsitoppi on neulottu paksusta puuvillalangasta ja kesäkäyttöön tarkoitettu. Minun käsittelyssä siitä tuli kylmien päivien kaunistus, kun vaihdoin langan Novitan Mamboon. Muuten olen seurannut ohjetta orjallisesti. Nuo pääntien virkkaukset olin aikeissa jättää pois, koska ne lehden kuvassa eivät silmää hivelleet. Onneksi virkkasin, koska pääntie on se paras juttu liivissä. Samantapaista pääntietä voisi kokeilla johonkin muuhunkin. Lankaa kului n. 500 g ja puikot olivat kokoa 7 ja virkkuukoukku 6. Selässä on tuota samaa lehtikuviota. Malli oli mielenkiintoinen ja paksusta langasta nopsa neuloa. Tykkäsin ja tykkään.

2070724.jpg

Jotenkin nuo paksulla langalla neulotut ja virkatut pitsit on nyt in ja hip ja pop. Puikoilla on (ollut jo kotvasen) Colinetten Ionasta pitsineule (puikot nro 5) ja koukulla (nro 6) on Novitan Isoveljestä pitsihame, se jonka ohje on viimeisimmässä Novita-lehdessä.

Tampereen messuilla kävin viikonloppuna ja ihan hyvin sai rahaa menemään ja korttiakin vingutettua, vaikka kortti ei joka putiikissa kelvannutkaan maksuvälineeksi. Mukaan tarttui mm. lankaa (yllätys!!!), Topille pari hattua ja Globe Hopen kukkaro. Nyt ei jaksa kuvata ostoksia, kun oli niin tuskasta saada tuosta neuleestakaan järkevää kuvaa. Jota en siis saanut. Huoh.