Tutkin tänään mitä kolmesta lankajemmastani löytyy. Tulokset kuvina ja vähän tarinaakin. Ihan oman muistin tueksi tämä, kun tulee niin harvoin pengottua noita lankoja. Ne langat, joista on jo jotain tulossa, jätin julmasti kuvista pois.

Olohuoneen jemmasta löytyivät nämä sekalaiset seurakuntalaiset:

Floricaa on paljon, ovat tuossa oikeassa reunassa. Mustaa, punaista ja oranssia on jäänyt yli jo valmistuneista jutuista, ja vihreä ja luonnonvalkea odottavat kai inspiraatiota tai jotain muuta. Seiskaveikkaa oli yllättävän paljon. Vihreää Polkkaa kokonainen kerä ja vajaat mustaa, viininpunaista ja jättiraitaa ja pienemmät nöttöset ainakin vihreää ja violettia. Vasemman reunan neljä vihreää kaunokaista ovat Silketweediä. Niille on ajatus olemassa, tuo määrä ei vaan riitä sen toteuttamiseksi. Vasemmassa yläkulmassa on jotain sekalaisia, mm. Isoveikkaa, Mamboa, jotain alpakkaa, Steppiä, Limboa ym.

Makuuhuoneesssa sängyn alla asustavat omassa muoviboksissaan nämä väriterapeutit:

Kolme kerää Karismaa, kymmenen kerää vihreää Woolia, kolme vihreää Bambua, viisi petroolia Ainoa, kolme turkoosia Kitten Mohairia, n. viisi kerää turkoosia Sisua ja sekalaiset päälle.

Työhuoneessa on vielä paperikassi, jossa majailee muutama kerä:

Vasemman reunan turkoosit kerät ovat Colinetten Ionaa ja olivat jo valmis paita, joka olikin mörvelö ja nyt ne ovat tuossa. Loput ovatkin vironvillaa. Tuo oikean alanurkan virolainen on niiiiin herkku. Vihreää ja violettia samassa langassa, happy happy joy joy!