Joopa joo. Sain uuden käyttiksen (pingviinit rulettaa!) ja nyt en vain osaa. Äh. Ensin ei jaksanut/ollut aihetta päivittää ja sitten kun iski inspiraatio niin sitte saattoi vaan siteerata suurta taiteilijaa Martti Servoa: "mikä on kun ei taidot riitä?". Eli kuvien kanssa on vielä pientä säätöä ja harjuuttelua.

Mutta asiaan. Ostin eilen elämäni ekat bambupuikot ja aloitin neulomaan elämäni ekasta Supersockesta sukkia. (Onlinen langoista olen joskus(tm) neulonut paidan ja se oli rakkautta ensi silmäyksellä ja kosketuksella. Voi tuota ikimuistoista Tallinnan reissua...) Supersocke tuntuu kerällä ihan tavalliselta, mutta neuleena oikeinkin miellyttävältä. Suunnittelen jo toisen kerän hankintaa.

Puikoilla on edelleen palmikkohuppari Ainosta, kietaisuneule Floricasta ja pitsihuivi Drops Alpacasta. Puikkoja odottavat tilaus-BiBo ja oma pipo, Teddyä molemmat (eli ovat keskeneräisiä vain teoriassa). Nyplätty kynttilä on samassa vaiheessa kuin ennen joulua.

Kahden työpaikan "loukussa" olen vielä tämän kuun. Kehitin jo uuden harrastuksen, jonne ehdin helmikuun alusta: body balance. Odotan mielenkiinnolla.

Opettelen säätäämään kuvia uudella pingviini-käyttiksellä joten kuvallista päivitystä luvassa tuonnempana. Ai niin, tämä päivitys on tehty Nuorisotyöpaikalla ja työajalla...